Ik ben muziekdocente (o.a. muziek op schoot) en auteur van kinderboeken. Op mijn site staan liedjes, kleurplaten, gedichtjes en verhaaltjes (binnenkort). Ook vindt u informatie over mijn boeken, publicaties en leest u meer over workshops, verjaardagsfeestjes en meespeelvoorstellingen. Veel plezier bij het bekijken van mijn site!

Kiekeboe

Voor alle peuters die genieten van voorlezen én zingen is dit boekje een unieke combinatie. Jippe en papa spelen kiekeboe op allerlei plekken in huis, zelfs in de badkamer. Telkens als ze elkaar gevonden hebben, zingen ze het liedje foetsie . Kinderen zullen het heerlijk vinden om mee te zoeken en mee te zingen.

Schaapje Daan

Alle schapen moeten geschoren worden. Mama schaap, Papa schaap en alle kindjes schaap. Ze vinden het allemaal leuk. 'Eindelijk zijn we die dikke vacht kwijt,' zeggen ze tegen elkaar. Maar bij schaapje Daan rollen de tranen over zijn wangen. Mama schaap probeert hem te troosten. 'Je krijgt vanzelf weer een nieuwe vacht,' zegt ze. Het helpt niet. Schaapje Daan blijft verdrietig.

Jesse zonder stippen

Het lieveheersbeestje Jesse zoekt een vriendje om mee te spelen. Maar de andere lieveheersbeestjes willen niet met hem spelen. Waarom niet?

Finn en de maan

Stap, stap stapperdestapstap. Mama’s stappen op de trap. Mama heeft Finn een nachtzoen gegeven, maar hij kan niet slapen. Hij is helemaal niet moe! Voorzichtig schuift hij het gordijn een beetje opzij … Daar is de maan! Misschien weet de maan wel hoe Finn in slaap kan vallen? Een grappig peuterboekje over Finn, die niet kan slapen, maar hulp krijgt van de maan. Met een leuk liedje over de maan.

Finn en de zon

Ponperonpon. Ik zie de zon. Finn speelt buiten in de zandbak. De zon schijnt in zijn gezicht. 'Oef, wat is het warm!' zegt Finn. 'Ik doe mijn trui uit.' 'Wacht nog maar even,' zegt de zon. 'Straks komt de regen ...' Een grappig peuterboekje over Finn, die de zon veel leuker vindt zonder wolken. Met een vrolijk liedje over de zon.

Klim maar op het paard

Een boek vol verhaaltjes met peuter Sophie en kleuter Sem. De pannenkoeken vliegen door de lucht, het gaat net goed met overstekende eendjes en een speelgoedmuis laat iedereen schrikken.

Hiernaast vindt u een overzicht van mijn boeken! Op dit vak zal nieuws komen rondom mijn boeken & er zullen ook meer downloads komen.

Downloads:

 

Stripgedichtje - Slakje

http://www.lindelaat.nl/images/slakje.jpg

 

Stripgedichtje - Bij

http://www.lindelaat.nl/images/bij.jpg

 

Stripgedichtje - Kat

http://www.lindelaat.nl/images/kat.jpg